10 Eylül 2010 Cuma

Teşekkürler HTSpor (!)

Kötü başladığım bir günde oflar poflar içinde otobüste zaman geçirme maksadıyla Haber Turk gazetesi alayım bari dedim.Gazeteyi ilk açtığım gibi de bizim başkanın kankası Erhan Telli yine ne sıkmış acaba diyerekten hemen Galatasaray sayfasını açtığım gibi bizim Erhan'ın yaptığı haberi okuyunca bastım kahkayı, bu sinirli bünye rahatlayıverdi bir anda.



Bizim Erhan Baba yaptığı takımda Misimoviç'i kaptan Arda'nın yokluğunda forvetteki ikilinin arkasına koymuş, sol kanada Kewell, sağ kanada Elano'yu yerleştirip orta alandaki Ayhan-Cana-Mustafa Sarp 3'lüsünden vazgeçmeye niyeti yokmuş. Savunma dörtlüsünü de Sabri-Neill-Servet ve yeni transfer Insua'dan oluşturmuş..Kaledeki tercihini de yine Ufuk'tan yana kullanmış.Saymaya üşenenler için işte Erhan Telli'nin 4-3-3-2'si..:)

Football Fans Know Better

Adam hızını alamayıp bir de hazır olunca Pino'yu da ilk 11'e yerleştirecekmiş. Pino'yu da kesin Sabri ile Elano'nun arasına bir yere sıkıştıracak herhalde. Arda sakatlanmamış olsaydı da Misimoviç ile ikili forvet arasına falan yerleştirilse taş gibi bir takım olurdu Galatasaray. Ne de olsa atış serbessttt :)
Ulan yalancı olduğunu yedi cihan biliyor da saymayı bilmediği kimse bilmiyordu be Erhan.Bizim başkan 5 kişi ile saldırmış ya sana, sen 5 diyince biz kaç anlamamız gerekiyormuş ciddi ciddi düşünmeye başladım..:)
Teşekkürler Erhan Telli..
Teşekkürler HTSpor.
En sinirli anımda bile beni güldürmeyi başarabildiğiniz için vallahi helal olsun :))

Hiç yorum yok: