13 Ocak 2010 Çarşamba

Bursasporumuz: 2 Tarsus İ.Y: 1


Hafta içi çarşamba günü saat 17:30 'a maç vermenin mantığını anlamadığımı belirtmek isterim önce. 17:30 nedir? Bayılıyoruz bir yerlerimizden kafamıza göre yeni birşeyler icaat etmeye ya gunduz adam gibi 13:00 de oynat maçı yada akşam 19 -20 hangisi yatarsa kafana ..
Bu garip durumun getirisi olarak seyirci azlığınında etkisi resmi bir kupa müsabakasından ziyade hazırlık macı havasına soktu buda yetmez gibi Fenerbahçe armalı guneyin temsilcisindeki 3 Bursasporlu oyuncu da bu garip duruma eklenince bir nevi Bursaspor'un-pilot takımıyla yaptığı bir oyun kıvamına getirdi durumu.
Cok öyle teknik detaya girmek manasız böyle bir maçta aradaki fark ortada ama bu akşam şunu iyi gördük ki Ergiç olmayınca bu takım oynamıyorr oynayamıyor..
Defansla orta saha arasında bağlantıyı kuran takımın ataklarını şekillendiren Ergiç oysa ki ne çok işler yapıyormuş takımda..
Bu akşam takımı gördükten sonra şahsi düşünceme göre herkesin alınması yönünde fikir birliğine vardığı sol bek-forvet filan o kadarda aciliyeti olan şeyler değil ne yapıp ne edip ikinci yarı birşeyler başarmak istiyorsak oyunu iki yönüyle oynayacak bir orta saha Yahudulerin 10 emri gibi şart bize .
Yoksa her maç öncesi cuma namazlarında Bursada'ki camilerde toplu halde çok dua ederiz. Allah'ım bu gariban kullarına acı kominist kulun Ergiç'i her turlu kaza beladan koru diye..

Hiç yorum yok: