1 Şubat 2010 Pazartesi

Ozan İpek / Sol Kanadın Asi Çocuğu

Bir Takım düşünün;Şehir olarak zirve hedefine odaklanmış,zirveye ulaşamamak başarısızlığın daniskası olacak..Rakipleri Milyon Dolarlara Şampiyonlar Ligi'nde bilmem ne önemli liginde oynayan yıldız statüsündeki futbolcuları transfer ederken bu takım bir ilçe takımından çok ucuz bir miktara(sanırsam 360 bin dolara) adı sanı duyulmamış genç bir futbolcuyu transfer ediyor..
Bu olay risk almak ne demek onun tam manasıdır..
Kimden mi bahsediyorum?..Onu ilk gördüğümüzde kafada jole uzaktan bakışta ukela tipli artist görünüşlü bir futbolcu..Tam anlamıyla mağlubiyet halinde üzerine suç yıkılacak Artist Topunu Oynasana denilebilecek bir oyuncu..
Geçen sezon o alındığında en fazla 18'e girer ilk 11'i zor görür diyenlerin sayısı hiçte az değildi..
Fakat o herkesi utandırdı,onu yoktan var eden lakin bir o kadar risk alan Ertuğrul Sağlam'ı hiç mahçup etmedi..O,geçen sezonun 2.yarısından itibaren şu an tüm Türkiye'yi adeta bir soğuk hava dalgası gibi etkisi altına alan Bursaspor'umuzun inancın,mücadelenin,hırsın,başarının resmidir..
Tamam fazla meraklandırmayayım..Bu isim Ozan İpek'in ta kendisi..
Fakat kafasındaki joleye rağmen son derece alçak gönüllü,hırslı olduğu kadar yetenekli cana yakın bir futbolcu..
Her vakit üzerine birşeyler daha koyabilen,yoğun hırsının yanı sıra beyefendiliğini kolay kolay kaybetmeyen bir genç..
Dün de Eskişehirspor karşısında akıllara zarar bir futbol oynadı..İniesta'yı andıran klas paslarının yanı sıra C.Ronaldo'yu andıran çalımları,Eric Cantona'yı andıran hırsı beni büyüledi..
Özellikle maçın ilk yarısında Eskişehirspor'un sağ beki Koray Arslan'ı tam anlamıyla rezil etti..Sırt numarası gibi 33.saniyede attığı gol dün bize izlettirdiği futbol resitalinin bir buklesiydi..
İddaa ediyorum ki şu an Türkiye'nin en formda çizgi oyuncusu Ozan İpek..Çalım atamayacağı bir futbolcu daha yok..O iyi oynadığı zaman takımımızın hücüm organizasyonları çok daha etkili oluyor..
Bu performansını devam ettiği sürece Milli Takımında vazgeçilmez sol açığı olacak..
O Bursasporumuza,Bursasporumuz ona çok yakışıyor..
Başarıların devam etsin,bize izlettirdiğin futbol resitalin hiç bitmesin Ozan İpek..
Muhteşemsin Ozan,Seviyoruz seni Sol Kanadın Asi Çocuğu..

Hiç yorum yok: