12 Şubat 2010 Cuma

Bursaspor 3-1 Fenerbahçe / Elenmedik

Umudumuz ne kadar fazlaymış gibi gözüksede aslında çok zor olduğunu biliyorduk bu işin..Fakat bu savaşçılar bizlere de çalım attı hemde nasıl çalım..
Adeta bize nasıl %100 güvenmezsiniz,turu geçemeyeceğimizi nasıl düşünebildiniz diyerek bizlere kızıyorlardı onlar milyon dolarlık Fenerbahçe'yle tam anlamıyla dalga geçerken..
Mahçubuz eriyoruz gün geçtikçe bu cesur yüreklerin karşısında..
Şu futbolu gördükten sonra eminim ki yarın Kadıköy'de bir maçımız olsa Türk Tribün tarihinin gördüğü en büyük deplasmanlardan biri olur ama sağolsun Federasyon onu bile engelledi ilerleyen haftadaki deplasmanda oynayacağımız Fenerbahçe maçımızı Pazartesine aldı..
Dün gece sahada ne Fenerbahçe'nin çirkef milyon dolarlık bazı futbolcularının,ne de kimse kusura bakmasın satılmış oldukları her halinden belli olan 3 mahlukun esamesi okunmadı..
Sahada Ertuğrul Sağlam ve askerleri vardı..Dünyanın en inanmış ordusu niteliğindeydiler..
İlk maç 3-0 bitmiş n'olmuş ki 5-0 da bitseydi biz 5 tane gol atarız gibi bir halleri vardı..
İstedikleri herşeyi başarabilen bir takımımız dün gecede istediklerini tam anlamıyla muhteşem bir şekilde gerçekleştirdi fakat ilk maçta olduğu gibi hakem faktörünü unuttular..
Fenerbahçe sahada 11 futbolcu+3 hakemle beraber oynadı..Özellikle son 10 dakikada her türlü takdir hakkını sarı-lacivertlilerin lehine kullanan hakemler Guiza'nın golüne aslında inanılmaz bir asist yaptılar..Fenerbahçe'ninde gol atamayan milyon dolarcığı bu asisti ilginç bir şekilde affetmedi.. Olsun ben Mutluyum aslında..Hatta hayatımın en mutlu günlerinden biri bugün..
Evet üzgünüz hiç olmadığımız kadar..Onun nedeni de yarı final göremeyişimiz falan değil..Sonuçta ben zaten yaş itibariyle hiç yarı final görmedim..
Benim üzgün oluşum iliklerine kadar Bursaspor korkusunu hissedenlerin sahadan boyunları ilginç bir şekilde dik ayrılmasıdır..
Fenerbahçe Bursa'ya turistik ziyarete gelecek,Bursaspor haddini bilsin sonuçta Anadolu takımı,Bursaspor hayatında Fener'e 4 atmış mı diyen futbolculuğu ne ki yorumculuğu ne olsun dedirten zavallı Sergen'in akın akın gelen Bursaspor ataklarındaki suratını açıkçası çok merak ediyorum..
İlk maçtan sonra Bursa büyük bir takım gibi değil Anadolu takımı olduğunu unutmasın diyen bu mahlukun futboldan asla anlamadığını dün gece de anladık..
Maçın başında gerçekten birkaç tehlikeli pozisyon kalemizde görmemiz beni tur'a daha fazla alıştırdı..
Atacağımız bir erken gol çok ama çok şeyi değiştirir diye zaten blogda da söylemiştim..
Ve öylede oldu Leo'nun golü bizi bizden aldı götürdü..
Fakat hakem yine bir golümüze ofsayt kararı veriyordu..
Turgay'ın ayağından kaydettiğimiz golünde sonradan öğreniyoruz ofsayt olmadığını..
Yazık bu kadar olmaz!Sonrasında ise takımımız pes etmecesine saldırırken İvankov'un tekrarlanan penaltı atışınıda ilki gibi gole çevirmesi tribünlerdeki bizlerin Tekbir sesleriyle birleşince olacak olacak arkadaş dedim..İlk yarı böyle bitince sevindim ne olursa olsun bir gol daha buluruz diye..
İkinci yarının başında Deniz'in eliyle aldığı topu es geçen hakem eve gidince nasıl çocuklarının yüzüne bakıyor aklım almıyorum..
Gözümle gördüm derler ya aynen öyle gözümüzle gördük eyy Emek Hırsızı..
Neyse adeta hakemi de yenmeyi kafasına koyan Timsahlarımız bir gol daha buldu Turgay'ın ayağından.. Yok dedik bu takım bize kafayı sıyırtacak..Rüya gibiydi aynen rüya..Hatta rüyamı kendim kursam bile böyle zevkli rüya isteyemezdim..Ne büyük zevkti öyle 27 senenin hasretini yaşayan zavallıların korkutan morarmış suratını görmek..
Fakat olmadı bize çok görüldü hakettiğimiz yarı final..Anadolu'dan çıkamaz Kupa şampiyonu dediler.. Son dakikada gelen gerçekten kabus beni üzdü..Turistik ziyarete geldiklerini sananların attıkları bir gole bu kadar sevinecekleri hiç aklıma gelmezken yediğimiz şok golden sonra hiçbir reaksiyon vermeden sahanın ortasında yıkılan futbolcularımızı ellerim kıpkırmızı olana kadar alkışlamak çok büyük gururdu..
Dün gece bizi 3-0'ın rövanşında stada sürükleyenlerin peşinde gerçekten Çin'e kadar bile gidilir..
İbrahim Öztürk-Turgay-Volkan Şen-Bekir Ozan onları dün gece Ferguson izleseydi eminim ki bu gün Yazıcı ile masaya otururlardı..
Takımda genel olarak herkes çok iyiydi fakat biri vardı ki beni mest etti..
O isim Hüseyin Cimşir'in ta kendisi..
Çıplak gözle izlemiş biri olarakta söylüyorum Hüseyin akıllara zarar bir mücadele örneği gösterdi..Zaten alışmıştık onun defansif gücüne ama dün gece ofans anlamındada çok şey yaptı..Maçın yıldızı o,takımının yarı finalde olması için herşeyini verdi ama olmadı..
Dün gece tam anlamıyla hakemi de yenemedik.. İlk maçta golümüzü vermeyen zihniyet bu maçtada buz gibi penaltımızı yedi..
O pozisyonun fotoğrafı hala aklımda ve bir süre daha çıkmayacak..Deniz Barış %100 topu eliyle aldı..Bunun izahı yok..Hakemin görememe gibi bir olayı da yok..Fakat bu devam kararı eyyamcı hakem politikasının ta kendisi fazlada şaşırmaya gerek yok..
İstanbul takımının aleyhine bir maçta 2 penaltı çalın(a)maz zihniyetin bir sonucuydu..
Ertuğrul Hocamızı da sonunda çıldırttı bu emek hırsızları..
Sahada neredeyse canını verecek bu futbolcularımız hak ettiğini almalıydı dün gece..Fakat olmadı üzgünüm ama çok mutluyum..
Hayatımda izlediğim en kaliteli Bursaspor'du..Tribünlerdeki bizlerinde desteğini arkalarına alınca önlerinde hiç kimse duramadı..Galiptir bu yolda mağlup diyerek bu futbolun devam ettiği sürece şampiyonluğun hakemler tarafından bile durdurulamayacağını belirtmek isterim..
Sözün özü gerçekten sonu ne kadar çok hüzünlüde bitse ben çok keyif aldığım bir gece yaşadım stadta..
Sahada Bursaspor korkusunu iliklerine kadar hisseden bir Fenerbahçe,Bursa'yı küçümsedikçe küçümseyen fakat rövanş maçında dün gece tam anlamıyla rezil olan İstanbul Basınına'a,Kendi taraftarında görmediği tribün desteğini bizde görünce bu şovun önünde alkışlayarak eğilen Volkan Demirel'e selam olsun..
Bizi gururla başımızı dik tutan,3-0'ın rövanşında değil yarı finalin zevkini şampiyonluğun keyfini yaşatan,asla pes etmeyeceğini gösteren Ertuğrul Sağlam ve futbolcularımızın önünde saygıyla eğiliyorum..
Çok büyüksünüz be usta..Baksanıza hakemler ellerinden geleni arkasına koymayacasına size karşı saldırırken zaferi anca son saniyede kazanıyor..
Uğrunda dün gece döktüğümüz gözyaşlarını sakın üzüntüden olduğunu düşünmeyin tam aksine bu gözyaşları sizin muhteşem inancınıza karşı bu gözyaşları sevinç gözyaşlarıdır..Zaten bir daha Ağlamak Yok,Söz Verdik Ertuğrul Hoca'ya..
Bu taraftar tam anlamıyla tarih yazanlar ile gurur duyuyor..
Alnınızdan öpüyoruz..
Eğer elenmek bu ise bizi dün gece eleyemedin Fenerbahçe..
Elenmedik Arkadaş..

Hiç yorum yok: