6 Temmuz 2010 Salı

Son Şans



Mehmet Yılmaz Abdullah Avcı yönetimindeki 88 jenerasyonu U17 milli takımımızın vazgeçilmez oyuncularından biriydi.Dünya Şampiyonasında 4.olan milli takımdaki tek Bursaspor'lu olduğu için de tüm taraftarlarımızın A takıma yükselip formayı kapmasını merakla beklediği isimlerin başında geliyordu.

Ama genç futbolcuların A takıma geçiş aşamasında büyük bir çoğunluğunda görülen kasık ve diz sakatlıklarının Mehmet Yılmaz'da ardı ardına görülmüş olması ve uzunca bir süre iyileşememesine bir de yaşadığı psikolojik sorunlar da eklenince dönemin teknik direktörü Samet Aybaba tarafından kapının önüne konmuştu.
Bursaspor'dan sonra Turgutlu, sonra da Siirtspor'a transfer olan Mehmet Yılmaz 27'si Turgutlu 17'si Siirt'te olmak üzere sezonda toplam 44 maçta görev yaptı.

Kendisinin son form durumu hakkında herhangi bir bilgim olmamasına rağmen bu transfer döneminde sessiz sedasız bir şekilde İstanbul BB'de eski hocası Abdullah Avcı'nın kanatları altına alınmış olması gerçekten güzel bir gelişme bu oyuncu için.

Abdullah Avcı, Tevik Köse'de başardığı Aydın Yılmaz da başaramadığını Mehmet Yılmaz'da başarabilecek mi merakla bekliyorum.Umarım Mehmet kendisine verilen bu son şansı iyi kullanır da kendisini Bursaspor forması altında görürüz biraz gecikmeli de olsa.

Buarada Mehmet Yılmaz'a imza töreni falan yapılması kulüpte ama http://www.ibbspor.com/icerik.php?id=5403 burdaki linkte Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar tarafından anlaşılan genç oyuncular arasında zikredilmiş ismi.

Hiç yorum yok: