8 Temmuz 2010 Perşembe

Mesut Özil-Ozan İpek-Tello-Mikail Albayrak

4'ude birbirinden bağımsız kendi başına bir yetenek olsada suan bursaspor kulislerinde dolaşan bir çok bilinmeyenli denklemin parçası.,

Şimdi nerdeler denklem çözüldüğünde nerde olacaklar ufak bir mantık yurutelim.


Mesut Özil : Şuan Werder Bremen takımının oyuncusu. Ama bu 4 'lu arasındaki denklem cozümü ilk burda baslıyacak. Dünya kupası sonra avrupa'nın dev ekiplerinden birine gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ozan İpek: Denklemin ikinci ayağı. Şuan Bursasporumuzda oynuyor. Ama Mesut Özil'in Bremen'den gitmesine kesin gözüyle bakarsak şuana kadar kulube 4 milyon euroyla en ciddi teklifi yapan Werder bremen'e Mesut'un yerine geçmesi olası bir ihtimal.


Tello: Denklemin 3'uncu ayağı. Ozan İpek'in olası Bremen'e transferinden sonra ertuğrul hoca'nın yerine düştüğü ilk isim.Basında yazılanın aksine Zapo ve holoskodan ziyade suana kadar sadece tello'yla gorusmeler olduğunu unutmammak lazım.

Mikail Albayrak: Tello olmazsa Ozan'ın satılması halinde yerine dusunulen ikinci isim.O.Lyon'dan gecen sene eskisehirspor'a geldi.suan yedekte tutuluyor.


Zaman gösterecek herşeyi bize ama suan gercek olan birşey bu denklemin ayakları Mikail haric mutlaka suanki mevcut konumunu değiştirecek.

Hiç yorum yok: